Boxspringset Barcelona – Antraciet – 180 x 200

1.249,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105677205JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Barcelona

 
Highlights boxspringset Barcelona

100 nachten proefslapen
Gestoffeerde Boxen
Luxe Pocketvering matrassen
Inclusief circa 7cm topper

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te beproeven of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een nieuw bed?

De boxen 
De boxspring wordt overgedragen met 2 pocketgeveerde boxen die mee gestoffeerd met het zeer luxueus meubelstof. De onderboxen zijn verstevigd op diverse bevestigingspunten voor een additionele lange levensduur. De boxen hebben maar liefst 360 pocketveringen per m2 wat voor een 
ideale nachtrust zal zorgen.

Het matras
De matrassen zijn pocketvering matrassen, 20cm hoog en met 360 pocketveringen per m2. De matrassen zijn voorzien van zeven comfortzones waardoor je lichaam zeer betrouwbaar ondersteund wordt.
De matrassen worden in Nederland geproduceerd en gemaakt. Dit matras heeft 7 comfortzones welke een extra ondersteuning op de zeven zwaartepunten van je lijf. 
De pocketveringen zijn verpakt in anti-schimmel hoesjes wat waakt voor een optimale reinheid

De topper
Het meegeleverde topdekmatras is van 100% comfortschuim met een maximale hoogte van het topdekmatras is 6/7 centimeter, tevens is het topdekmatras voorzien van ritssluiting. 
Het topdekmatras is anti-allergisch en bevat een stevige kern van comfortschuim. Let op: Het tijk van de topper kan afwijken van het tijk op de afbeeldingen. 

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op afmeting +€49,99
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle genot nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Je wordt 3 tot vijf werkdagen voor de uiterlijke leverdatum gecontacteerd om een afspraak in te plannen voor het afleveren van je boxspring. 
Hou rekening met de maten van de boxspring en de ruimtes waar deze door heen moet. Let op: Dit hoofdbord bestaat uit 1 totaal en steekt aan beide zijdes van de boxspring 
10 centimeter uit. 

Primaviera Deluxe

Primaviera, de slaapbeleving die behoort bij uw persoonlijke design. Het merk biedt u de ideale afsluiting van uw dag en geeft glans aan verscheidene nachten.
De boxsprings van Primaviera onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een sensationele ventilatie en een doordachte, stijvolle vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van  Primaviera  zijn geproduceerd van kwaliteitsmaterialen. Je ontwaakt met wakkere energie, een rusten lichaam en verfriste levenskracht. Primaviera, zo perfect kan dromen zijn!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Fsc-gecertificeerd hout

Aantal verenbox

N.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

360 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7-zones

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

circa 7 cm

Topper tijk

Dubbel Gewatteerd

Hoogte hoofdbord

Circa 120 cm

Dikte hoofdbord

circa 13 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

circa 30 cm

Hoogte matrassen

circa 20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

Circa 65 cm

EAN

8720105677205JA