Boxspringset – Cassidy Comfort – Antraciet – 140 x 200

699,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087510ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Cassidy Comfort

 
Highlights boxspring Cassidy Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet  dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een fijn bed buitengewoon belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde belasting. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verscheidene veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en juist buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkhei welke topper je meer bekwaam vind voor jouw nachtrust We bieden immers 3 soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, 8 centimeter totale dikte) – De normaal comfortschuim topper heeft een totale dikte van 8 cm, ventileert ultiem, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 centimeter kerndikte, tien cm absolute dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van tien centimeter, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 centimeter totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een gehele dikte van tien centimeter, keurige ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in totaal 12 poten.

Het hoofdbord
Het strakke hoofdbord heeft een naad op de voorzijde en geeft je slaapkamer daarom een actuele virtuositeit. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten vijf cm uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang toevallig plezier van.

Levering op maat +€49,99
De boxsprings worden doorgaans geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte aanvullende bedrag wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar keus. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet prettig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087510ja