Boxspringset – Cassidy Comfort – Antraciet – 160 x 200

999,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105669163JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Cassidy Comfort

 
Highlights boxspring Cassidy Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet  dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een betrouwbaar bed ontzettend belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de optie welke topper je meer bruikbaar vind voor jouw nachtrust We bieden immers drie soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, acht cm totale dikte) – De doorgaans comfortschuim topper heeft een volle dikte van 8 cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, 10 cm absolute dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een complete dikte van 10 cm, orginele ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 centimeter kerndikte, 10 cm totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van 10 cm, uitstekende ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in geheel 12 poten.

Het hoofdbord
Het strakke hoofdbord heeft een naad op de voorzijde en geeft je slaapkamer daarom een hedendaagse look. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten 5 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang toevallig van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras heerlijk onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk lol van.

Levering op formaten +€49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte additionele bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en geplaatst in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105669163JA