Boxspringset – Cassidy Comfort – Antraciet – 180 x 200

1.049,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105669170 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Cassidy Comfort

 
Highlights boxspring Cassidy Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed uitermate belangrijk.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer goed vind voor jouw nachtrust We bieden immers 3 species toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, 8 cm totale dikte) – De doorgaans comfortschuim topper heeft een gehele dikte van 8 cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, 10 centimeter maximale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van tien cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, tien centimeter totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een volle dikte van tien cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

Het matras
Het matras is ontworpen van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de vele rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en ultiem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 25 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een gehele hoogte van zeven cm. De topper bedekt het complete bed. De topper waakt voor extra comfort en geeft een daverend ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en probleemloos te verwijderen.

Wat additionele uiterst is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al vlot zweten en dat is natuurlijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in volkomen 12 poten.

Het hoofdbord
Het strakke hoofdbord heeft een naad op de voorzijde en geeft je slaapkamer daarom een trendy uitstraling. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten 5 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras ultiem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel schik van.

Levering op formaat €49,99
De boxsprings worden doorgaans geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans gebracht over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat aanvullende service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105669170