Boxspringset – Classico Comfort – Antraciet – 140 x 200

799,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085547 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Classico Comfort

Highlights boxspring Classico Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet hedendaags dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in vastheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en geschikt buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 25 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen foutloos liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 6 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van zeven centimeter. De topper bedekt het totale bed. De topper zorgt voor aanvullende comfort en geeft een geweldig ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en gemakkelijk te verwijderen.

Wat extra eigenaardig is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al eerdaags zweten en dat is landelijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in geheel 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is aanvullende hoog met een luxueus plint, die zorgen voor een strakke uitstraling in je slaapkamer. Het hoofdbord is 150 centimeter hoog en 180 cm breed. Dus als je de boxspring in de maat 140 besteld steekt het hoofdbord 20 cm aan beide kanten uit, bij de 160 maten tien cm en bij de 180 maat is hij gelijk aan de afmeting van de boxspring.

Onderhoud
Om zo lang soms van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang potentieel plezier van.

Levering op afmetingen €49,99
De boxsprings worden doorgaans geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je behoeften te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

150 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242085547