Boxspringset – Classico Comfort – Antraciet – 160 x 200

949,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085554ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Classico Comfort

Highlights boxspring Classico Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een optimaal bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de menig veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een complete hoogte van zeven cm. De topper bedekt het maximale bed. De topper waakt voor extra luxe en geeft een sensationeel ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en aangenaam te verwijderen.

Wat extra exceptioneel is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al eerdaags zweten en dat is uiteraard niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, waakt het bovendien voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in volmaakt 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is additionele hoog met een prachtig plint, die zorgen voor een krappe uitstraling in je slaapkamer. Het hoofdbord is 150 cm hoog en 180 cm divers. Dus als je de boxspring in de maat 140 besteld steekt het hoofdbord twintig cm aan beide kanten uit, bij de 160 afmetingen tien cm en bij de 180 formaat is hij gelijk aan de grootte van de boxspring.

Onderhoud
Om zo lang toevallig van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op afmeting (+€49,99)
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+€49,99)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keus. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet buitengewoon vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.


Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

150 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242085554ja