Boxspringset – Classico Comfort – Antraciet – 180 x 200

1.049,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085561ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Classico Comfort

Highlights boxspring Classico Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is vervaardigd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op menig rijen. Deze rijen wisselen in vastheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met twee vlakke comfort boxen van 25 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 6 cm comfortschuim kern en heeft een absolute hoogte van zeven cm. De topper bedekt het absolute bed. De topper zorgt voor additionele comfort en geeft een fantastisch ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en simpel te verwijderen.

Wat additionele buitengewoon is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al gauw zweten en dat is rustiek niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, zorgt het mede voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in perfect twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is additionele hoog met een luxueus plint, die zorgen voor een strakke uitstraling in je slaapkamer. Het hoofdbord is 150 cm hoog en 180 centimeter uiteenlopend. Dus als je de boxspring in de formaat 140 besteld steekt het hoofdbord twintig centimeter aan beide kanten uit, bij de 160 formaat 10 centimeter en bij de 180 formaat is hij gelijk aan de grootte van de boxspring.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien genot van.

Levering op formaten €49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat aanvullende service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet aangenaam vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de mooie match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

150 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242085561ja