Boxspringset – Classico Pocket – Antraciet – 140 x 200

949,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085639ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Classico Pocket

Highlights boxspring Classico Pocket

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Extra ondersteuning door de 5 zone pocketveren boxen

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in intensiteit waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en geschikt buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met 5 comfortzones van 25 centimeter hoog. Omdat de boxen ook van pocketveren voorzien zijn, levert dit je aanvullende ligcomfort op. Ook hebben de boxen een antisliplaag. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 6 cm comfortschuim kern en heeft een volle hoogte van 7 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper waakt voor extra comfort en geeft een geweldig ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en probleemloos te verwijderen.

Wat extra ontzettend is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al eerdaags zweten en dat is uiteraard niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, waakt het mede voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in geheel twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is extra hoog met een luxueuze plint, die waken voor een strakke virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 150 centimeter hoog en 180 cm uiteenlopend. Dus als je de boxspring in de afmeting 140 besteld steekt het hoofdbord 20 cm aan beide kanten uit, bij de 160 maten 10 cm en bij de 180 maat is hij gelijk aan de formaat van de boxspring.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras lekker onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel genot van.

Levering op formaten (+€49,99)
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+€49,99)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar selectie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.


Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Pocketveren

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

150 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242085639ja

Denk ook aan...

-20%
199,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-21%
189,00

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-17%
494,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-18%
89,99

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen