Boxspringset – Cody Comfort – Antraciet – 180 x 200

799,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087473 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Cody Comfort

Highlights boxspring Cody Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een optimaal bed uitermate belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke comfort boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen foutloos liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is vervaardigd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in intensiteit waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de brede rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van zeven centimeter. De topper bedekt het complete bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een geweldig ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en makkelijk te verwijderen.

Wat extra uniek is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al gauw zweten en dat is natuurlijk niet erg gemakkelijk. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het mede voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in geheel twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft actuele, diepe knopen die waken voor een speelse look in je slaapkamer. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten vijf centimeter uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang toevallig lol van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte additionele bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087473