Boxspringset Detroit – Antraciet – 160 x 200

749,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105633225JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Detroit

Highlights boxspring Detroit

100 nachten proefslapen
Inclusief vlakke comfort boxen
Pocketvering matras
Inclusief ongeveer 8cm topper
Keuze uit antraciet, grijs en beige


De boxen 
De boxspring wordt bezorgd inbegrepen 18-19 centimeter comfort boxen die mee gestoffeerd zijn in de luxueuze meubelstof. Het raamwerk is gefabriceerd van fsc-gecertificeerd hout wat additionele verstevigd is op 9 bevestigingspunten. 

Het matras
De pocketvering matrassen zijn van uitmuntende kaliber en met zorg gemaakt. 
Door de 7 comfortzones voldoende je van een optimale ondersteuning. De comfortzones zorgen voor een maximale ondersteuning bij je schouders, heupen en bekken. Hierdoor vormt het matras zich perfect naar de contouren van je lijf. De 300 pocketveringen per m2 zijn verpakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en optimale hygiëne.

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras juist onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te omkeren. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang soms amusement van.

Levering op maat +€49,99
De boxsprings worden doorgaans geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane grond; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een bondige extra bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of met je gereedschap aan de slag te gaan. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet comfortabel vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de volmaakte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een fonkelnieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8720105633225JA

Denk ook aan...

-57%
14,99

3 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-29%
49,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-56%
-50%
-33%
-36%