Boxspringset Detroit – Antraciet – 160 x 200

749,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105633225JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Detroit

Highlights boxspring Detroit

100 nachten proefslapen
Inclusief vlakke comfort boxen
Pocketvering matras
Inclusief ongeveer 8cm topper
Keuze uit antraciet, grijs en beige


De boxen 
De boxspring wordt bezorgd inclusief 18-19 cm luxe boxen die mee gestoffeerd zijn in de comfort meubelstof. Het frame is ontwikkeld van fsc-gecertificeerd hout wat additionele verstevigd is op 9 bevestigingspunten. 

Het matras
De pocketvering matrassen zijn van volmaakte kaliber en met zorg gemaakt. 
Door de zeven comfortzones bezit je van een optimale support. De comfortzones waken voor een optimale ondersteuning bij je schouders, heupen en bekken. Hierdoor vormt het matras zich uitmuntend naar de contouren van je lijf. De 300 pocketveringen per vierkante meter zijn verpakt in schimmelwerende hulsjes voor een langere levensduur en optimale hygiëne.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk genot van.

Levering op maat +€49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een luttele meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of met je behoeften aan de slag te gaan. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8720105633225JA

Denk ook aan...

-22%
69,99

4 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-29%
-20%
79,99

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-20%
-42%