Boxspringset Detroit – Antraciet – 180 x 200

799,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105633232 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Detroit

Highlights boxspring Detroit

100 nachten proefslapen
Inclusief vlakke luxe boxen
Pocketvering matras
Inclusief ongeveer 8cm topper
Keuze uit antraciet, grijs en beige


De boxen 
De boxspring wordt bezorgd inclusief 18-19 cm comfort boxen die mee gestoffeerd zijn in de luxueuze meubelstof. Het raamwerk is ontwikkeld van fsc-gecertificeerd hout wat extra gefortificeerd is op negen bevestigingspunten. 

Het matras
De pocketvering matrassen zijn van uitmuntende kaliber en met zorg gebouwd. 
Door de zeven comfortzones bezit je van een optimale support. De comfortzones zorgen voor een optimale ondersteuning bij je schouders, heupen en bekken. Hierdoor vormt het matras zich volmaakt naar de contouren van je lijf. De 300 pocketveringen per m2 zijn verpakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en optimale hygiëne.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras geschikt onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien schik van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en geplaatst in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of met je gereedschap aan de slag te gaan. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet aangenaam vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8720105633232

Denk ook aan...

-40%
-17%
99,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken