Boxspringset – Enzo Comfort – Antraciet – 160 x 200

1.149,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085585ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Enzo Comfort

Highlights boxspring Enzo Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een lekker bed uitermate belangrijk.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verscheidene rijen. Deze rijen wisselen in kracht waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met twee vlakke luxe boxen van 25 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 7 cm. De topper bedekt het maximale bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een sensationeel ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en moeiteloos te verwijderen.

Wat extra bijzonder is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al vlot zweten en dat is uiteraard niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, waakt het tevens voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in vol twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is extra hoog en divers met toffe blokken, die zorgen voor een comfort look in je slaapkamer. Het hoofdbord is 165 cm hoog en 250 cm verschillend.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk voldoening van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle lol nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en geplaatst in de kamer naar selectie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet eigenaardig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de keurige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

111 per/m²

Aantal comfortzones

300 per m2

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

6 cm

Hoogte poten

10 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

53 cm

EAN

8719242085585ja