Boxspringset – Enzo Comfort – Antraciet – 180 x 200

1.249,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085592ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Enzo Comfort

Highlights boxspring Enzo Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet momenteel dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed buitengewoon belangrijk.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de vele veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in vastheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de menig rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes centimeter comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 7 cm. De topper bedekt het totale bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een subliem ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en probleemloos te verwijderen.

Wat aanvullende zeldzaam is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al vlug zweten en dat is robuust niet erg aangenaam. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het mede voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf centimeter hoog. De boxspring heeft in totaal twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is extra hoog en breed met prachtige blokken, die oppassen voor een speelse virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 165 cm hoog en 250 centimeter divers.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien schik van.

Levering op formaat €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je materieel te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet uniek vind liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

111 per/m²

Aantal comfortzones

300 per m2

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

6 cm

Hoogte poten

10 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

53 cm

EAN

8719242085592ja

Denk ook aan...

-44%
19,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-47%
99,99

4 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 weken