Boxspringset – Enzo Pocket – Antraciet – 140 x 200

1.049,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085660 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Enzo Pocket

Highlights boxspring Enzo Pocket

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Extra ondersteuning door de vijf zone pocketveren boxen

Iedereen weet actueel dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een optimaal bed uitermate belangrijk.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met twee gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met vijf comfortzones van 25 centimeter hoog. Omdat de boxen tevens van pocketveren voorzien zijn, levert dit je extra ligcomfort op. Ook hebben de boxen een anti-slip goedkoop. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 7 cm. De topper bedekt het complete bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een sensationeel ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en eenvoudig te verwijderen.

Wat extra eigenaardig is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al gauw zweten en dat is robuust niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in geheel 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is extra hoog en verschillend met prachtige blokken, die zorgen voor een vrolijke virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 165 cm hoog en 250 centimeter breed.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras ultiem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel schik van.

Levering op maat €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat extra service aan. Voor een korte extra bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je materieel te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet ontzettend vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de volmaakte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

165 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242085660