Boxspringset – Enzo Pocket – Antraciet – 160 x 200

1.099,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085677 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Enzo Pocket

Highlights boxspring Enzo Pocket

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Extra ondersteuning door de 5 zone pocketveren boxen

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in vastheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en prettig buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met vijf comfortzones van 25 cm hoog. Omdat de boxen bovendien van pocketveren voorzien zijn, levert dit je extra ligcomfort op. Ook hebben de boxen een antisliplaag. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een maximale hoogte van 7 cm. De topper bedekt het absolute bed. De topper zorgt voor additionele comfort en geeft een daverend ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en moeiteloos te verwijderen.

Wat aanvullende zeldzaam is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al eerdaags zweten en dat is landelijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in totaal twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is extra hoog en uiteenlopend met luxueus blokken, die zorgen voor een speelse virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 165 cm hoog en 250 centimeter divers.

Onderhoud
Om zo lang soms van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien amusement van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden standaard overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle lol nog wat aanvullende service aan. Voor een korte aanvullende bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de mooie match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een fonkelnieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

165 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242085677