Boxspringset – Enzo Pocket – Antraciet – 180 x 200

1.149,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085684ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Enzo Pocket

Highlights boxspring Enzo Pocket

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Extra ondersteuning door de vijf zone pocketveren boxen

Iedereen weet hedendaags dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed uiterst belangrijk.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met 5 comfortzones van 25 centimeter hoog. Omdat de boxen ook van pocketveren voorzien zijn, levert dit je additionele ligcomfort op. Ook hebben de boxen een anti-slip goedkoop. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes centimeter comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 7 cm. De topper bedekt het volledige bed. De topper waakt voor aanvullende comfort en geeft een daverend ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en domweg te verwijderen.

Wat extra zeldzaam is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al eerdaags zweten en dat is landelijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het mede voor maximale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in algeheel twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is additionele hoog en breed met luxueuze blokken, die waken voor een beweegelijke virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 165 cm hoog en 250 cm breed.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel plezier van.

Levering op afmeting €49,99
De boxsprings worden normaal bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat aanvullende service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

165 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242085684ja