Boxspringset Fabio – Comfort – Antraciet – 160 x 200

699,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087763 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Fabio – Comfort

Highlights Boxspringset Fabio Comfort

100 nachten proefslapen
Een solide houten frame, gevuld met pocketveren
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de keurige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Het matras
Het matras is gemaakt van 300 pocketveren per m² en is afgedekt met een goedkoop SG 45 comfortschuim. Door de zeven comfortzones bied dit matras een uitmuntende ondersteuning

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120 cm en een dikte van tien cm. Het hoofdbord steekt aan beide kanten van de boxspring ca. 5 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras ultiem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien schik van.

Levering op maat €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en geplaatst in de kamer naar keus. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Niet van toepassing

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m2

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087763