Boxspringset – Frig – Lounge – Antraciet – 160 x 210

1.299,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4714d0660351 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Frig – Lounge

Highlights boxspringset Frig

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de stevigheid medium en behoorlijk. Zelf kan je beslissen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 500 veren, waarbij de veren meerdere hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd ideaal ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot stevige bodem.

De box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het mooiste kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxuryfoam.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontwikkeld van hoge klasse HR50 koudschuim. De topper is om die reden zo’n 9 cm hoog. Koudschuim is het perfecte materiaal om toppers van te maken. Het is ontzettend veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede support, maar ook volslagen comfort.

Het tijk van het topmatras is ontwikkeld van 100% natuurlijke Bio katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Frig heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueus en hedendaagse uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is ongeveer acht cm dik en steekt aan beide kanten tien centimeter uit.

Uniek! Gratis Thuismontage
Bestel nu de boxspringset Frig en beschikt van kosteloos thuismontage t.w.v €99,99! De boxspring wordt voor je geplaatst en geplaatst in de kamer naar optie. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm