Boxspringset – Frig – Lounge – Antraciet – 180 x 200

1.399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: dc35792dd94e Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Frig – Lounge

Highlights boxspringset Frig

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt overgedragen met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de stevigheid medium en stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren diverse hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd ideaal ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan mede een medium tot stevige bodem.

De box
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het enorme voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het mooiste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is geconstrueerd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een voordelig van luxuryfoam.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gecreëerd kwalitatief hoogstaand HR50 koudschuim. De topper is hierom zo’n 9 cm hoog. Koudschuim is het volmaakte equipage om toppers van te maken. Het is ontzettend veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen betrouwbare steun, maar ook extreem comfort.

Het tijk van het topmatras is gecreëerd van 100% zuivere Bio katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Frig heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een prachtig en eigentijdse virtuositeit. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is circa 8 cm dik en steekt aan beide kanten 10 centimeter uit.

Uniek! Gratis Thuismontage
Bestel nu de boxspringset Frig en beschikt van gratis thuismontage t.w.v €99,99! De boxspring wordt voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm

Denk ook aan...