Boxspringset – Frig – Lounge – Antraciet – 180 x 210

1.499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 75bee998a0cd Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Frig – Lounge

Highlights boxspringset Frig

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de sterkte medium en sterk. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 500 veren, waarbij de veren diverse hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd foutloos ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot grondige bodem.

De box
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 pocketveren-boxen van 30 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het flinke voordeel van een pocketvering matras is dat de support van het lichaam het eersterangs kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxuryfoam.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje aanvullende luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gemaakt van hoge niveau HR50 koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen cm hoog. Koudschuim is het ideale materiaal om toppers van te maken. Het is ontzettend veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede support, maar ook extreem comfort.

Het tijk van het topmatras is ontwikkeld van 100% orginele Bio katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Frig heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxe en actuele uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is circa 8 cm dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Uniek! Gratis Thuismontage
Bestel nu de boxspringset Frig en voldoende van gratis thuismontage t.w.v €99,99! De boxspring wordt voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm