Boxspringset – Fulla – Creme – 160 x 210

1.299,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8abf2215b34c Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Fulla

Highlights boxspringset Fulla

100 nachten proefslapen
Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen


100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een gloednieuw bed?

Matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de sterkte Medium en Stevig. Zelf kan je selecteren welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren allerlei hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd ideaal ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot stevige bodem.

De box
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de steun van het lichaam het eersterangs kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxuryfoam.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele luxe zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontwikkeld van hoge kaliber HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen centimeter hoog. De tijk van het topmatras is gemaakt van 100% authentieke Bio katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Plutos heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een prachtige en moderne virtuositeit.   

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7 zone pocketvering

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

100% Zuivere Bio-katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm