Boxspringset – Gustavo Comfort – Antraciet – 160 x 200

749,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242054512 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Gustavo Comfort

Highlights boxspring Gustavo Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een juist bed ontzettend belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke comfort boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gebouwd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer bruikbaar vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk 3 soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, 8 cm complete dikte) – De normaal comfortschuim topper heeft een complete dikte van 8 cm, ventileert volslagen, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, 10 centimeter gehele dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van tien centimeter, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
drie – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 centimeter kerndikte, tien centimeter complete dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van 10 centimeter, natuurlijke ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in geheel twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is handgemaakt en heeft hedendaagse blokken. Het hoofdbord is 110 cm hoog en steekt aan beide kanten 5 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang toevallig amusement van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle lol nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242054512