Boxspringset – Gustavo Comfort – Antraciet – 180 x 200

1.349,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105663260JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Gustavo Comfort

Highlights boxspring Gustavo Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in vastheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer bekwaam vind voor jouw nachtrust We bieden immers drie soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, 8 cm gehele dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een totale dikte van acht cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, tien cm totale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een volle dikte van tien centimeter, keurige ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, tien cm totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een gehele dikte van 10 cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 centimeter hoog. De boxspring heeft in totaal 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is handgemaakt en heeft moderne blokken. Het hoofdbord is 110 centimeter hoog en steekt aan beide kanten 5 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang toevallig lol van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard overgedragen over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105663260JA