Boxspringset – Gustavo Comfort – Antraciet – 180 x 200

1.149,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105663260JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Gustavo Comfort

Highlights boxspring Gustavo Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een propere nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een betrouwbaar bed ontzettend belangrijk.

De topper
Het is aan jou de optie welke topper je meer geschikt vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk drie soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, acht cm totale dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een absolute dikte van 8 cm, ventileert optimaal, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 centimeter kerndikte, 10 cm totale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een absolute dikte van 10 cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, tien centimeter totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van 10 cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

Het matras
Het matras is ontworpen van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op menig rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 7 cm. De topper bedekt het maximale bed. De topper waakt voor extra comfort en geeft een geweldig ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en makkelijk te verwijderen.

Wat additionele uniek is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al snel zweten en dat is robuust niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, zorgt het mede voor maximale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in geheel twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is handgemaakt en heeft hedendaagse blokken. Het hoofdbord is 110 cm hoog en steekt aan beide kanten vijf cm uit.

Onderhoud
Om zo lang toevallig van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras heerlijk onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omdraaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang soms amusement van.

Levering op formaat €49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle lol nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar selectie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105663260JA