Boxspringset Hotel – Antraciet – 140 x 210

599,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: b40ea0f35720 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Hotel

Deze boxspringset is door zijn rustige virtuositeit handzaam te combineren met diverse slaapkamer stijlen. Wil jij een orginele en kwalitatief goede boxspring behalve teveel gedoe dan is de Hotel boxspring perfect voor jou.

Het matras
Het boxspring matras is twintig centimeter dik met 2 x vier cm comfortschuim als afdekking. Daarnaast zijn de matrassen mee bekleed in de kleurspeling van het hoofdbord en de boxen. In het matras zitten 200 Bonell veren per m² verwerkt, om die reden is het medium behoorlijk en belastbaar tot 120 kg per persoon.

De bonell veer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden, net als een zandloper. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere zwaarte hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het massa van de gebruiker. Deze veren worden apart in vorm gebracht, zijn stugger dan pocketveren en zijn aan beide kanten afgedekt met uiteenlopende comfortlagen.

Het totaal is afgedekt met 2 x vier cm polyether comfort schuim met een densiteit van 30 kg per m³. De hoes is afritsbaar en kan gewassen worden op 30 graden. Zo houdt je je matras in topconditie en houd je hem schoon. 

De box
De twee vlakke harde boxen van twintig centimeter zijn gefabriceerd van massief hout en afgedekt met een verende laag comfort foam van 3 cm. In combinatie met de matrassen geven deze samen het vering op vering effect wat waakt voor extra comfort en een betere ondersteuning van het lichaamsgewicht.

Hoofdbord
Deze boxspringset beschikt over een vlak hoofdbord wat het totaal een krappe uitstraling geeft. Het hoofdbord is 100 centimeter hoog en steekt aan beide zijkanten 10 cm uit.
 
Topper
Bij deze boxspringset wordt een hoge klasse topper bijgeleverd. Deze topper heeft een hoogte van 5 cm en is voorzien van een afritsbare, anti-allergische buitenhoes die moeiteloos te reinigen is. De kern van deze topper bestaat uit 4 cm HR comfortfoam met een densiteit van 30 kg per m³ en is afgedekt met ongeveer 100 gram Fibrefill. Een topper zorgt voor een aanvullende gunstig luxe en draagt bij aan een zeer propere gewichtsverdeling en een betrouwbare support van de wervelkolom.

Afmetingen
De Boxspring heeft een instaphoogte van ca. 57 cm. Het hoofdbord is 100 centimeter en steekt aan beide zijkanten tien cm uit, dit geeft het bed een extra prachtig virtuositeit. De aluminium blokpoten zijn negen centimeter hoog.

De Hotel Boxspringset is alleen beschikbaar in antraciet, in uiteenlopende maten.

Levering op formaten €49,99
De boxsprings worden doorgaans gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont. 

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet aangenaam vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

0

Kern matras

Aantal veren matras

200 gr/m²

Aantal comfortzones

0

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

9 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm