Boxspringset – Inari – Zwart – 180 x 200

899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: a70d1347cd3b Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Inari

Deze boxspringset is door zijn rustige uitstraling gemakkelijk te combineren met uiteenlopende slaapkamer stijlen. Wil jij een fraaie en kwalitatief betrouwbare boxspring behalve teveel gedoe dan is de boxspring foutloos voor jou.

Het matras
Maak kennis met dit heerlijke 7-zone pocketveringmatras. Het perfecte product voor de verwende slaper. Het boxspring matras is 20 cm dik met 2 x vier cm comfortschuim als afdekking. Daarnaast zijn de matrassen mee gestoffeerd in de kleur van het hoofdbord en de boxen. Het geheel is afgedekt met polyether comfortschuim met een densiteit van 30 kg per m³. De hoes is afritsbaar en kan gewassen worden op 30 graden. Zo houdt u uw matras altijd hygiënisch schoon en in top bouw. 

De box
De twee vlakke harde boxen van 20 cm zijn gemaakt van massief hout. Hier is geen vering o.i.d. in geplaatst.

Topper
Bij deze boxspringset wordt een hoge kaliber topper meegeleverd. Deze topper heeft een hoogte van 8 cm en is voorzien van een afritsbare, anti-allergische buitenhoes die probleemloos te reinigen is. De kern van deze topper bestaat uit zes cm ’’HR30 comfortfoam’’ met een densiteit van 30 kg per m³ en is afgedekt met een tijk van katoen en viscose. Een topper waakt voor een extra goedkoop luxe en draagt bij aan een zeer goede gewichtsverdeling en een propere support van de wervelkolom.

Afmetingen
Deze boxspring heeft een instaphoogte van ca. 58 cm. Het hoofdbord is 100 cm en is even uiteenlopend als het bed zelf. De aluminium blokpoten zijn twaalf centimeter hoog.

Levering op formaten +€49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar selectie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je materieel tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen en Viscose

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

58 cm