Boxspringset – Inari – Zwart – 180 x 210

999,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: deb4546a4ee2 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Inari

Deze boxspringset is door zijn rustige uitstraling moeiteloos te combineren met brede slaapkamer stijlen. Wil jij een fraaie en superieur goede boxspring zonder teveel gedoe dan is de boxspring uitmuntend voor jou.

Het matras
Maak kennis met dit aangename 7-zone pocketveringmatras. Het volmaakte artikel voor de verwende slaper. Het boxspring matras is 20 cm dik met twee x vier centimeter comfortschuim als afdekking. Daarnaast zijn de matrassen mee gestoffeerd in de kleur van het hoofdbord en de boxen. Het geheel is afgedekt met polyether comfortschuim met een densiteit van 30 kg per m³. De hoes is afritsbaar en kan gewassen worden op 30 graden. Zo houdt u uw matras altijd hygiënisch schoon en in top vorm. 

De box
De 2 vlakke harde boxen van 20 cm zijn gebouwd van massief hout. Hier is geen vering o.i.d. in bevestigd.

Topper
Bij deze boxspringset wordt een hoge kaliber topper bijgeleverd. Deze topper heeft een hoogte van acht cm en is voorzien van een afritsbare, anti-allergische buitenhoes die moeiteloos te reinigen is. De kern van deze topper bestaat uit 6 cm ’’HR30 comfortfoam’’ met een densiteit van 30 kg per m³ en is afgedekt met een tijk van katoen en viscose. Een topper waakt voor een extra laag luxe en draagt bij aan een zeer bevredigende gewichtsverdeling en een betrouwbare ondersteuning van de wervelkolom.

Afmetingen
Deze boxspring heeft een instaphoogte van ca. 58 cm. Het hoofdbord is 100 cm en is even breed als het bed zelf. De aluminium blokpoten zijn twaalf cm hoog.

Levering op afmeting +€49,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en geplaatst in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de volmaakte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen en Viscose

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

58 cm