Boxspringset Jade – Grijs – 140 x 220

1.129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 70135ac1b3de Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Jade

Een genoeglijke boxspring kan ook nog eens super artistiek zijn! Deze boxspring is de ideale toevoeging aan jouw slaapkamer! 

Matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes verpakt zijn. Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de mooiste ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze ondersteuning is. Dit matras bezit over 280 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een goede, duurzame flexibiliteit. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim optimaal ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

De box
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke laag comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua vorm; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere massa hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. De veren worden apart in bouw geleverd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is bruikbaar voor volk die wat zwaarder zijn.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is vervaardigd van hoge kaliber comfortschuim. De topper is om die reden zo’n 6 centimeter hoog.

Hoofdbord
Deze smaakvolle boxspring is gecreëerd van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en actuele look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden vijf cm uit en is veertien cm dik.

Levering op afmeting +€29,99
De boxsprings worden doorgaans bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle lol nog wat aanvullende service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vindt liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de rijkelijke match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

NVT

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm