Boxspringset Jade – Grijs – 160 x 200

1.049,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 7854823004e2 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Jade

 

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Een genoeglijke boxspring kan mede nog eens super stijlvol zijn! Deze boxspring is de ideale bijvoeging aan jouw slaapkamer! 
Modellen op collectie hebben 1 week levertijd! 

Matras
De kern bestaat uit 280 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen.

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een goede, duurzame soepelheid. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim maximaal ademt. Ook de prijs/kwaliteitverhouding is perfect.

De Box
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke voordelig comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua bouw; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere gewicht hoger, dit waakt ervoor dat het matras zich aanpast aan het massa van de gebruiker. De veren worden apart in constructie bezorgd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is bruikbaar voor mensen die wat zwaarder zijn.

De Topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd eersteklas comfortschuim. De topper is hierom zo’n 6 cm hoog.

Hoofdbord
Deze artistieke boxspring is gemaakt van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en actuele look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden 5 cm uit en is 14 cm dik.

Levering op formaat €29,99
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

NVT

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm