Boxspringset Jade – Grijs – 160 x 210

1.079,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: d8421c289e73 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Jade

Een genoeglijke boxspring kan bovendien nog eens super smaakvol zijn! Deze boxspring is de bovenmatige toevoeging aan jouw slaapkamer! 

Matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hulsjes verpakt zijn. Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de mooiste support biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze ondersteuning is. Dit matras beschikt over 280 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een propere, duurzame vitaliteit. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim fijn ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

De box
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke laag comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua vorm; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere gewicht hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het massa van de gebruiker. De veren worden apart in vorm gebracht en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is geschikt voor mensen die wat zwaarder zijn.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontworpen van hoge kaliber comfortschuim. De topper is hierom zo’n zes cm hoog.

Hoofdbord
Deze artistieke boxspring is gefabriceerd van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een krappe en actuele look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden 5 cm uit en is veertien cm dik.

Levering op afmeting +€29,99
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een fonkelnieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

NVT

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm