Boxspringset Jade – Grijs – 160 x 210

1.129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: b3e5bb498ae3 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Jade

Een comfortabele boxspring kan mede nog eens super artistiek zijn! Deze boxspring is de overmatige toevoeging aan jouw slaapkamer! 

Matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes verpakt zijn. Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de voornaamste ondersteuning biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze ondersteuning is. Dit matras bezit over 280 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een betrouwbare, duurzame soepelheid. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim ultiem ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

De box
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke laag comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua vorm; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere gewicht hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. De veren worden apart in conditie geleverd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is betrouwbaar voor publiek die wat zwaarder zijn.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gemaakt van hoge kaliber comfortschuim. De topper is hierom zo’n 6 cm hoog.

Hoofdbord
Deze eigentijdse boxspring is gecreëerd van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en trendy look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden 5 centimeter uit en is 14 centimeter dik.

Levering op afmetingen +€29,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een luttele aanvullende bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkhei. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet exceptioneel vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

NVT

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm