Boxspringset Jade – Grijs – 160 x 220

1.179,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 29c12349fc4f Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Jade

Een aangenaame boxspring kan tevens nog eens super smaakvol zijn! Deze boxspring is de volmaakte toevoeging aan jouw slaapkamer! 

Matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes verpakt zijn. Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de meest gewaardeerde ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze ondersteuning is. Dit matras bezit over 280 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een bevredigende, duurzame flexibiliteit. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim extreem ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is perfect.

De box
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke voordelig comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua vorm; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere massa hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het zwaarte van de gebruiker. De veren worden apart in vorm geleverd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is prima voor publiek die wat zwaarder zijn.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontwikkeld van hoge kaliber comfortschuim. De topper is om die reden zo’n 6 cm hoog.

Hoofdbord
Deze smaakvolle boxspring is gefabriceerd van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een gespannen en actuele look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden 5 cm uit en is veertien cm dik.

Levering op afmetingen +€29,99
De boxsprings worden doorgaans overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

NVT

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm

Denk ook aan...

-61%
12,95

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-29%
49,99

7 beoordelingen

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

-41%
34,99

5 beoordelingen

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

-77%
59,99

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-8%
229,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-20%
199,00

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 weken