Boxspringset Jade – Grijs – 180 x 210

1.079,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5c1760590c34 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Jade

Een aangenaame boxspring kan ook nog eens super smaakvol zijn! Deze boxspring is de rijkelijke toevoeging aan jouw slaapkamer! 

Matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes ingepakt zijn. Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de beste ondersteuning biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per m2, hoe beter deze ondersteuning is. Dit matras beschikt over 280 veren per m2 en heeft hierom een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een goede, duurzame flexibiliteit. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim optimaal ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

De box
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke laag comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua vorm; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere massa hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het zwaarte van de gebruiker. De veren worden apart in vorm overgedragen en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is bekwaam voor gegadigden die wat zwaarder zijn.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd van hoge kwaliteit comfortschuim. De topper is hierdoor zo’n 6 cm hoog.

Hoofdbord
Deze stijvolle boxspring is gemaakt van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en trendy look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden 5 cm uit en is 14 cm dik.

Levering op afmeting +€29,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige extra bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vindt liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

NVT

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm