Boxspringset Jade – Grijs – 180 x 220

1.179,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5d72a00da05c Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Jade

Een aangenaame boxspring kan ook nog eens super stijlvol zijn! Deze boxspring is de volmaakte toevoeging aan jouw slaapkamer! 

Matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes ingepakt zijn. Het grootste winst van een pocketvering matras is dat deze de eersterangs support biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze ondersteuning is. Dit matras beschikt over 280 veren per vierkante meter en heeft hierom een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een goede, duurzame vitaliteit. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim optimaal ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

De box
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke gunstig comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua constructie; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere gewicht hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. De veren worden apart in vorm bezorgd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is geschikt voor mensen die wat zwaarder zijn.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd van hoge klasse comfortschuim. De topper is om die reden zo’n zes cm hoog.

Hoofdbord
Deze smaakvolle boxspring is gemaakt van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een krappe en moderne look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden vijf cm uit en is veertien cm dik.

Levering op afmetingen +€29,99
De boxsprings worden normaal bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een bondige aanvullende bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

NVT

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm