Boxspringset Jade – Grijs – 200 x 210

1.229,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: caf141eefa1e Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Jade

Een genoeglijke boxspring kan tevens nog eens super stijlvol zijn! Deze boxspring is de ideale bijvoeging aan jouw slaapkamer! 

Matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes ingepakt zijn. Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de belangrijkste ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe mooier deze ondersteuning is. Dit matras beschikt over 280 veren per m2 en heeft hierom een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een goede, duurzame soepelheid. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim maximaal ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is perfect.

De box
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke goedkoop comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua constructie; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere massa hoger, dit waakt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. De veren worden apart in constructie geleverd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is goed voor publiek die wat zwaarder zijn.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gebouwd van hoge kaliber comfortschuim. De topper is om die reden zo’n 6 centimeter hoog.

Hoofdbord
Deze trendy boxspring is gecreëerd van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en hedendaagse look! Het hoofdbord is 110 centimeter hoog, steekt aan beide zijden vijf cm uit en is 14 cm dik.

Levering op afmeting +€29,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

NVT

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm