Boxspringset – Kello Comfort – Antraciet – 160 x 200

849,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105602283ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Kello Comfort

Highlights boxspring Kello Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet actueel dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is gecreëerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde belasting. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in vastheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en betrouwbaar buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 6 centimeter comfortschuim kern en heeft een maximale hoogte van zeven cm. De topper bedekt het maximale bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een fantastisch ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en comfortabel te verwijderen.

Wat extra excentriek is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al binnenkort zweten en dat is landelijk niet erg aangenaam. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierom ademt, zorgt het mede voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in geheel twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft één groot vierkant vlak die waakt voor een hippe virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten vijf cm uit.

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras volslagen onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Standaard levering €49,99
Met standaard verzending wordt deze boxspring geleverd door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur geleverd. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Montagekeuze (+ 49,95)
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er ook nog eens voor kiezen om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te zwoegen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij dan allemaal voor je.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105602283ja