Boxspringset – Kenzo Comfort – Antraciet – 140 x 200

749,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105602337ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Kenzo Comfort

Highlights boxspring Kenzo Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de menig veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de menig rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 6 centimeter comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 7 cm. De topper bedekt het absolute bed. De topper zorgt voor aanvullende comfort en geeft een sensationeel ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en gemakkelijk te verwijderen.

Wat additionele ontzettend is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al spoedig zweten en dat is robuust niet erg aangenaam. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, waakt het ook voor maximale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in vol twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord een schitterend, dubbel dik frame wat zorgt voor een strakke virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten vijf cm uit.

Onderhoud
Om zo lang soms van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omkeren. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Levering op maten €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een korte extra bedrag wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar selectie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105602337ja