Boxspringset – Kenzo Comfort – Antraciet – 180 x 200

899,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105602351 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Kenzo Comfort

Highlights boxspring Kenzo Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een optimaal bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een absolute hoogte van zeven centimeter. De topper bedekt het maximale bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een geweldig ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en probleemloos te verwijderen.

Wat extra zeldzaam is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al spoedig zweten en dat is landelijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf centimeter hoog. De boxspring heeft in totaal twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord een schitterend, dubbel dik raamwerk wat zorgt voor een strakke virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 120 centimeter hoog en steekt aan beide kanten 5 centimeter uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk amusement van.

Levering op formaten €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal overgedragen over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat additionele service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je behoeften te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet ontzettend vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105602351