Boxspringset Letto – Comfort – 180 x 200

849,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087893JA
Beschrijving

Boxspringset Letto – Comfort

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet ontzettend vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de bovenmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en/of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een kersvers bed?

Het matras
Het matras is gemaakt van 300 pocketveren per m² en is afgedekt met een laag SG 45 comfortschuim. Door de zeven comfortzones biedt dit matras een ideale support.

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120 cm en een dikte van 10 cm. Het hoofdbord steekt aan beide kanten van de boxspring ca. 5 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras heerlijk onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang toevallig plezier van.

Levering op maat
De boxsprings worden normaal bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine extra bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar selectie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m2

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087893JA

Denk ook aan...

-75%
7,49

6 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-44%
49,99

4 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen