Boxspringset Letto – Comfort – Antraciet – 140 x 200

699,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087879JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Letto – Comfort

Highlights Boxspringset Letto Comfort

100 nachten proefslapen
Een solide houten raamwerk, gevuld met pocketveren
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vindt liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en/of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Het matras
Het matras is gefabriceerd van 300 pocketveren per m² en is afgedekt met een goedkoop SG 45 comfortschuim. Door de 7 comfortzones biedt dit matras een ideale support.

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120 cm en een dikte van 10 cm. Het hoofdbord steekt aan beide kanten van de boxspring ca. 5 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras ultiem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel plezier van.

Levering op maten + €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €50,-
Bij deze boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Niet van toepassing

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m2

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087879JA