Boxspringset – London – Lederlook – Zwart – 140 x 200

749,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105603082JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – London – Lederlook

Highlights boxspring Modern London
100 nachten proefslapen
Inclusief ingebouwde 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door de bonellveren matrassen
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed uiterst belangrijk.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van bonell-veren met 300 bonell-veren per m². De bonell veer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden, net als een zandloper. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere zwaarte hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. Deze veren worden apart in vorm bezorgd, zijn stugger dan pocketveren en zijn aan beide kanten afgedekt met diverse comfortlagen. 

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. 

De topper
De topper is ingebouwd en is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 3 cm comfortschuim kern en heeft een maximale hoogte van 5 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor aanvullende comfort en geeft een magnifiek ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en comfortabel te verwijderen.

Wat extra eigenaardig is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al gauw zweten en dat is uiteraard niet erg aangenaam. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, zorgt het mede voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras. 

De poten
De vierkante, plastic, grijze pootjes zijn twaalf cm hoog en vijf cm divers.

Het hoofdbord 
Het hoofdbord is helemaal vlak wat zorgt voor een heeft een luxueuze, gespannen virtuositeit in je slaapkamer.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras geschikt onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien amusement van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat aanvullende service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet comfortabel vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een nieuw bed? 

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de bezorging.
De garantie geldt exclusief bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

0

Kern matras

Aantal veren matras

225 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105603082JA