Boxspringset London – Stof – 200cm – Antraciet – 160 x 200

699,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105619533 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset London – Stof – 200cm

 
Highlights boxspring Modern London

100 nachten proefslapen
Inclusief ingebouwde 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door de bonellveren matrassen
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed uitermate belangrijk.

Het matras
Het matras is ontworpen van bonell-veren met 300 bonell-veren per m². De bonell veer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden, net als een zandloper. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere massa hoger, dit waakt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. Deze veren worden apart in constructie gebracht, zijn stugger dan pocketveren en zijn aan beide kanten afgedekt met uiteenlopende comfortlagen. 

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 vlakke comfort boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. 

De topper
De topper is ingebouwd en is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een drie cm comfortschuim kern en heeft een volledige hoogte van 5 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor extra luxe en geeft een sensationeel ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en domweg te verwijderen.

Wat extra zeldzaam is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al gauw zweten en dat is uiteraard niet erg genoeglijk. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras. 

De poten
De vierkante, plastic, grijze pootjes zijn twaalf centimeter hoog en vijf centimeter divers.

Het hoofdbord 
Het hoofdbord is helemaal vlak wat zorgt voor een heeft een luxe, gespannen look in je slaapkamer.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet gemoedelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een fonkelnieuw bed? 

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De garantie geldt exclusief bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

225 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105619533

Denk ook aan...

-29%
-22%