Boxspringset London – Stof – 210cm – Antraciet – 180 x 210

949,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105619625 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset London – Stof – 210cm

Highlights boxspring Modern London

100 nachten proefslapen
Inclusief ingebouwde 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door de bonellveren matrassen
Vlakke boxen

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een volslagen bed ontzettend belangrijk.

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed? 

Het matras
Het matras is gefabriceerd van bonell-veren met 300 bonell-veren per m². De bonell veer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden, net als een zandloper. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere massa hoger, dit waakt ervoor dat het matras zich aanpast aan het massa van de gebruiker. Deze veren worden apart in vorm bezorgd, zijn stugger dan pocketveren en zijn aan beide kanten afgedekt met verschillende comfortlagen. 

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke luxe boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. 

De topper
De topper is ingebouwd en is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 3 cm comfortschuim kern en heeft een gehele hoogte van vijf cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een daverend ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en probleemloos te verwijderen.

Wat extra uniek is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al binnenkort zweten en dat is robuust niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, waakt het mede voor maximale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras. 

De poten
De vierkante, plastic, grijze pootjes zijn 12 cm hoog en 5 centimeter breed.

Het hoofdbord 
Het hoofdbord is volledig vlak wat zorgt voor een heeft een luxueuze, krappe uitstraling in je slaapkamer.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op afmeting €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle lol nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de aflevering.
De borgstelling geldt bij uitsluiting van bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

225 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105619625

Denk ook aan...

-20%
1.199,00

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-31%
219,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-28%
259,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-25%
299,00

4 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-33%
39,99

6 beoordelingen

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

-67%
9,99

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen