Boxspringset London – Stof – 220cm – Antraciet – 140 x 220

599,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105607776JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset London – Stof – 220cm

 
Highlights boxspring Modern London

100 nachten proefslapen
Inclusief ingebouwde 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door de bonellveren matrassen
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is ontworpen van bonell-veren met 300 bonell-veren per m². De bonell veer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden, net als een zandloper. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere zwaarte hoger, dit waakt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. Deze veren worden apart in constructie overgedragen, zijn stugger dan pocketveren en zijn aan beide kanten afgedekt met verschillende comfortlagen. 

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke comfort boxen van 20 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. 

De topper
De topper is ingebouwd en is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 3 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van vijf cm. De topper bedekt het totale bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een sensationeel ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en moeiteloos te verwijderen.

Wat extra zeldzaam is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al eerdaags zweten en dat is uiteraard niet erg aangenaam. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras. 

De poten
De vierkante, plastic, grijze pootjes zijn twaalf cm hoog en vijf cm uiteenlopend.

Het hoofdbord 
Het hoofdbord is honderd procent vlak wat zorgt voor een comfort, strakke look in je slaapkamer.

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang toevallig plezier van.

Levering op dimensies +€49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de rijkelijke match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een nieuw bed? 

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de aflevering.
De garantie geldt bij uitsluiting van bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

225 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105607776JA