Boxspringset London – Stof – S – Antraciet – 90 x 200

549,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105619359JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset London – Stof – S

 
Highlights boxspring Modern London

100 nachten proefslapen
Inclusief ingebouwde 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door de bonellveren matrassen
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed uiterst belangrijk.

Het matras
Het matras is gemaakt van bonell-veren met 300 bonell-veren per m². De bonell veer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden, net als een zandloper. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere belasting hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. Deze veren worden apart in vorm gebracht, zijn stugger dan pocketveren en zijn aan beide kanten afgedekt met verschillende comfortlagen. 

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met twee vlakke luxe boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. 

De topper
De topper is ingebouwd en is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 3 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van vijf centimeter. De topper bedekt het volle bed. De topper zorgt voor extra luxe en geeft een fantastisch ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en moeiteloos te verwijderen.

Wat extra excentriek is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al binnenkort zweten en dat is uiteraard niet erg aangenaam. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierom ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras. 

De poten
De vierkante, plastic, grijze pootjes zijn 12 cm hoog en 5 centimeter breed.

Het hoofdbord 
Het hoofdbord is helemaal vlak wat waakt voor een luxe, krappe uitstraling in je slaapkamer.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien schik van.

Levering op maat +€49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle amusement nog wat extra service aan. Voor een luttele meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je materieel tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de bovenmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf geacclimatiseerd is aan een nieuw bed? 

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de bezorging.
De borgstelling geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

225 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105619359JA