Boxspringset – Montell Comfort – Antraciet – 140 x 200

899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105669033JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Montell Comfort

Highlights boxspring Montell

100 nachten proefslapen
Inclusief ingebouwde 7cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door de pocketveren matrassen
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een optimaal bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in intensiteit waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de brede rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en fijn buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 vlakke comfort boxen van 20 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. 

De topper
Het is aan jou de optie welke topper je meer bruikbaar vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk 3 species toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, 8 cm absolute dikte) – De normaal comfortschuim topper heeft een totale dikte van acht centimeter, ventileert prima, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 centimeter kerndikte, 10 cm totale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een volle dikte van tien cm, orginele ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, tien centimeter volle dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een complete dikte van tien centimeter, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn tien cm hoog.

Het hoofdbord 
Het hoofdbord heeft 8 luxueus blokken. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten 5 cm uit. 

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang soms lol van.

Levering op dimensies +€49,99
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat aanvullende service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet ontzettend vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105669033JA