Boxspringset – Montell Comfort – Antraciet – 160 x 200

999,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105669040JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Montell Comfort

Highlights boxspring Montell

100 nachten proefslapen
Inclusief ingebouwde 7cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door de pocketveren matrassen
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een propere nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een goed bed uitermate belangrijk.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verscheidene veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en ultiem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met twee vlakke comfort boxen van 20 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. 

De topper
Het is aan jou de beslissing welke topper je meer fijn vind voor jouw nachtrust We bieden immers drie soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, acht centimeter totale dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een volle dikte van acht centimeter, ventileert betrouwbaar, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 centimeter kerndikte, tien cm totale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een volledige dikte van 10 cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
drie – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 cm totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van tien cm, knappe ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn tien cm hoog.

Het hoofdbord 
Het hoofdbord heeft acht prachtig blokken. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten 5 cm uit. 

Onderhoud
Om zo lang misschien van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras fijn onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk lol van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat extra service aan. Voor een bondige extra bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet ontzettend vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105669040JA

Denk ook aan...

-27%
54,99

7 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-33%
-31%
109,99

5 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken

-26%
84,99

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen