Boxspringset New York – Comfort – Antraciet – 140 x 200

649,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087633 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset New York – Comfort

Highlights Boxspringset New York Comfort

100 nachten proefslapen
Een solide houten raamwerk, gevuld met pocketveren
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Het matras
Het matras is ontwikkeld van 300 pocketveren per m² en is afgedekt met een laag SG 45 comfortschuim. Door de zeven comfortzones bied dit matras een overmatige support

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120 cm en een dikte van tien cm. Het hoofdbord steekt aan beide kanten van de boxspring ca. 5 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te omkeren. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel plezier van.

Levering op formaat €49,99
De boxsprings worden doorgaans gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat additionele service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Niet van toepassing

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m2

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087633