Boxspringset – Nice Comfort – Antraciet – 140 x 200

899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105669064JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Nice Comfort

Highlights boxspring Nice Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een propere nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed buitengewoon belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verscheidene rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en fijn buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer bekwaam vind voor jouw nachtrust We bieden immers 3 soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, 8 centimeter gehele dikte) – De doorgaans comfortschuim topper heeft een complete dikte van 8 centimeter, ventileert optimaal, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 centimeter kerndikte, 10 centimeter volledige dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van tien cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 cm totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een absolute dikte van tien centimeter, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 centimeter hoog. De boxspring heeft in totaal twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft moderne, diepe knopen die waken voor een speelse virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 115 cm hoog en steekt aan beide kanten vijf cm uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang misschien amusement van.

Levering op afmeting €49,99
De boxsprings worden normaal gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Polyester, 3D Ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

64 cm

EAN

8720105669064JA

Denk ook aan...

-36%
34,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

-31%
-74%
69,99

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-68%
-38%
-56%
799,00

2 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen