Boxspringset – Nice Comfort – Antraciet – 140 x 200

899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105669064JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Nice Comfort

Highlights boxspring Nice Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met twee vlakke comfort boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en volslagen buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keuze welke topper je meer betrouwbaar vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk 3 soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, acht centimeter totale dikte) – De doorgaans comfortschuim topper heeft een maximale dikte van 8 cm, ventileert extreem, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 centimeter kerndikte, tien cm complete dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van tien cm, klassieke ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 cm complete dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een complete dikte van 10 centimeter, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 centimeter hoog. De boxspring heeft in geheel twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft hedendaagse, diepe knopen die zorgen voor een fantasierijke uitstraling in je slaapkamer. Het hoofdbord is 115 centimeter hoog en steekt aan beide kanten 5 centimeter uit.

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang eventueel genot van.

Levering op maat €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal overgedragen over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keus. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet prettig vindt liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de keurige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Polyester, 3D Ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

64 cm

EAN

8720105669064JA