Boxspringset – Nice Comfort – Antraciet – 140 x 200

949,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105669095JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Nice Comfort

Highlights boxspring Nice Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet hedendaags dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer geschikt vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk drie types toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, acht centimeter gehele dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een totale dikte van 8 centimeter, ventileert ultiem, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, tien cm gehele dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een gehele dikte van tien cm, knappe ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
drie – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 centimeter totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een gehele dikte van 10 centimeter, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een gehele hoogte van 7 cm. De topper bedekt het totale bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een geweldig ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en comfortabel te verwijderen.

Wat additionele bijzonder is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al snel zweten en dat is natuurlijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, waakt het mede voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in geheel twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft modieuze, diepe knopen die zorgen voor een frisse virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 115 centimeter hoog en steekt aan beide kanten vijf cm uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omkeren. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang eventueel plezier van.

Levering op formaten €49,99
De boxsprings worden normaal gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle amusement nog wat extra service aan. Voor een korte extra bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de bovenmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Polyester, 3D Ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

64 cm

EAN

8720105669095JA