Boxspringset – Nice Comfort – Antraciet – 180 x 200

799,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242054826 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Nice Comfort

Highlights boxspring Nice Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed ontzettend belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verscheidene rijen. Deze rijen wisselen in kracht waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer geschikt vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk drie species toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, acht cm volle dikte) – De normaal comfortschuim topper heeft een volle dikte van acht centimeter, ventileert extreem, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, tien centimeter totale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van tien cm, authentieke ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, tien cm absolute dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van 10 cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in compleet twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft moderne, diepe knopen die zorgen voor een beweegelijke look in je slaapkamer. Het hoofdbord is 115 cm hoog en steekt aan beide kanten vijf cm uit.

Onderhoud
Om zo lang soms van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang soms plezier van.

Levering op dimensies €49,99
De boxsprings worden doorgaans bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle amusement nog wat additionele service aan. Voor een bondige aanvullende bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Polyester, 3D Ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

64 cm

EAN

8719242054826